Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2024. augusztus 28. 09:32

Két személygépkocsi karambolozott tegnap délután Békésszentandrás közelében, a 44-es úton. Az autókkal egyedül közlekedő sofőrök a ráfutásos balesetben, csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A szarvasi hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet tegnap délelőtt Zsákán, a Vörösmarty utca közelében. A szeghalmi és a püspökladányi hivatásos tűzoltók három vízsugár és kéziszerszámok segítségével a három focipálya kiterjedésben égő vegetációt eloltották, majd átvizsgálták a területet. A tűz nem terjedt át a környezetére, az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy kombájn tegnap délután Kaszaper és Kovácsháza közötti külterületen, az Orosházi út közelében. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a mezőgazdasági gépet megbontották, majd két vízsugár segítségével eloltották a tüzet. A kombájn belsejében növényi maradványok égtek, a tűz a munkagépre nem terjedt át, a gép továbbra is üzemképes maradt. Az eset során senki sem sérült meg. 

Kigyulladt az árokparti aljnövényzet tegnap délután Sarkadon, a Toldi utcában. A gyulai hivatásos tűzoltó a meggyulladt vegetációt, valamint a tűzben megégett telekommunikációs faoszlopokat egy vízsugár segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. Az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy személyautó tegnap este Kondoros közelében, az M44-es úton. Az autóban nem tartózkodott senki, a sofőr a helyszínt elhagyta. A szarvasi hivatásos tűzoltók a teljes terjedelmében égő autót egy vízsugár segítségével eloltották, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak. 

 

 

 

Tegnap közölt esemény:

Kigyulladt egy trágyakazal tegnap reggel Kamut külterületén egy gazdaságban. A mezőberényi és a békéscsabai hivatásos tűzoltók három vízsugár és egy erőgép segítségével a tüzet eloltották, majd átvizsgálták a területet. A tűz nem terjedt át a környezetére, az eset során senki sem sérült meg.