Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2024. augusztus 27. 09:06

Személyautó egy mezőgazdasági vontatónak ütközött tegnap délután Kétsoprony közelében, a 44-es úton. A járművekbe senki sem szorult, de az ütközés során az autó két utasa megsérült, őket a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította. A mezőberényi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet tegnap délután Békéscsabán, a Káka utcában. A helyi hivatásos tűzoltók az égő vegetációt, valamint egy meggyulladt fabódét három vízsugár segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. Az eset során senki sem sérült meg

Kigyulladt egy trágyakazal tegnap délután Gyomaendrőd külterületén, a 46-os út közelében. A helyi önkormányzati és a szarvasi hivatásos tűzoltók három vízsugár és három erőgép segítségével eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a területet.  A tűz nem terjedt át a környezetére, az eset során senki sem sérült meg.