Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2024. június 07. 07:46

Az útburkolatra dőlt egy elkorhadt fa tegnap délután Mezőberényben, a Szénáskerti buszfordulóban. A helyi hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt jelentő növényzetet egy motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd a rönköket kézi erővel eltávolították. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

 

 

 

Tegnap közölt esemény:

Kidőlt egy fa tegnap hajnalban, Mezőberényben, a Vésztői úton. A kidőlt fatörzs, kettétört egy közeli telefonpóznát, valamint forgalmi akadályt jelentett az arra közlekedőknek. A helyi hivatásos tűzoltók a növényzetet motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd az útburkolatról eltávolították.

Ráfutásos baleset történt tegnap délelőtt Békéscsabán, a 44-es elkerülő úton. A baleset során az egyik gépjárművezető enyhe fájdalomra panaszkodott, őt a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította. A helyi hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.