Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2024. április 24. 08:22

Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi tegnap reggel Medgyesbodzás közelében, a 4436-os úton.  Az autóval egyedül közlekedő gépjárművezető a baleset során nem sérült meg, a felborult járművéből ki tudott szállni. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a járművet a kerekeire állították és áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

Kigyulladt a komposztáló egy családi ház udvarán tegnap délelőtt Gyomaendrődön, a Fő úton. A helyi önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a szomszédos melléképület tetőszerkezetét átvizsgálták. A tűz a közeli épületre nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg. 

Földmunkálatok közben megsérült egy gázvezeték tegnap délelőtt Battonyán, a Hunyadi János utcában. A helyi önkéntes és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a helyreállítási munkálatokig területet lezárták, valamint egy vízsugárral a helyszínt biztosították. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a gázszolgáltató a megrongálódott gázvezetéket rövid időn belül kijavította. 

Összehordott szemét égett egy családi ház udvarán tegnap este Murony településen, a Kossuth Lajos utcában. A mezőberényi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet egy hőkamerával átvizsgálták. A tűz a környezetér nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.