Tegnap történt összefoglaló

2021. május 13. 07:57

Faeltávolításhoz három esetben riasztották a tegnapi nap folyamán Békés megye tűzoltóit. Békéscsabán, a Kazinczy utcában fa kerékpárútra szakadt, Gyulán a Bethlen Gábor utcában fa ága vezetékre dől és Gyomaendrődön, a Szent István utcában egy megroppant fenyőfa épületet veszélyeztetett. A leszakadt ágakat a helyi hivatásos és önkormányzati tűzoltók, létra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították. Az esetekkel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Tegnap közölt események:

Két személyautó karambolozott tegnap reggel Mezőberényben, a Szabó Árpád és a Mátyás király utca kereszteződésében. Az ütközés következtében mindkét jármű lesodródott az úttestről, majd az egyik villanyoszlopnak csapódott. A mentőszolgálat elmondása alapján, a balesetben két felnőtt és három gyermek könnyebben megsérült. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak. 

Trágyakazal gyulladt ki tegnap délelőtt Orosházán, az Alsótanyák közelében. A száz négyzetméteren égő száraz trágya veszélyeztette a közeli istálló épületeket. A város hivatásos tűzoltói három vízsugár és egy erőgép segítségével a tüzet eloltották, így környezetére a tűz már nem terjedt át. Az esettel kapcsolatban anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.