Tegnap történt

2021. március 02. 08:05

Két személygépkocsi ütközött tegnap délben Orosházán, a Szent István utcában. A balesetben résztvevő jármű utasait a mentőszolgálat további kivizsgálásra kórházba szállította. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a területet biztosították. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. 

Szén-monoxid érzékelő jelzett be tegnap délután Eleken, a Gyulai úton. Az esethez riasztott gyulai hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései, igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. Rosszullétre senki sem panaszkodott, az érzékelő gyors jelzésének köszönhetően, a lakást mindenki elhagyta. A tüzelőberendezés ideiglenesen, a következő műszaki felülvizsgálatig nem használható. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a fűtés alternatív módon biztosított. 

Melléképület kapott lángra tegnap délután Békésszentandráson, az Ady Endre utcában. A melléképület középső rész égett, amiről a tűz a szomszédos helyiségekre is átterjedt. Az esethez riasztott szarvasi hivatásos tűzoltók, vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a területet hőkamerával átvizsgálták. Az eset során személyi sérülés nem történt.