Tegnap történt összefoglaló

2021. február 17. 07:34

Platánfa ágai hasadtak meg tegnap délelőtt Gyulán, a Szent István utcában. A fa egy közintézmény udvarán található, a meghasadt és lógó ágak veszélyt jelentettek az alatta közlekedő diákokra. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók létra és kéziszerszámok segítségével a megroppant ágakat eltávolították. Az eset során senki sem sérült meg. 

 

 

Tegnap közölt események:

Mezőgazdasági vontató villanyoszlopnak ütközött tegnap hajnalban Lökösházán, a Kevermesi úton. Az ütközés következtében a fa villanyoszlop eltörött, így a rajta lévő vezetékek az úttest közelébe kerültek. Az esethez riasztott gyulai hivatásos tűzoltók a rendőrség és az áramszolgáltató kiérkezéséig a területet biztosította. A balesetben senki sem sérült meg. 

Műtrágyás zsákok égtek tegnap hajnalban Elek és Lökösháza között, a 4444 számú út mindkét oldalán. Az esethez riasztott gyulai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor, már csak a füstölés volt tapasztalható, amit az egység kéziszerszámokkal megszüntetett. A tűz keletkezési oka ismeretlen, személyi sérülés nem történt.