Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2024. augusztus 30. 08:44

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet és egy kidobott traktorgumi tegnap délelőtt Orosházán, a Kosztolányi Dezső utcában. A helyi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a területet. A tűz a közeli épületekre nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.

Meggyulladtak a használaton kívüli vasúti talpfák tegnap délután Kötegyánban, a vasúti sínek mentén. A gyulai hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével eloltották az égő talpfákat, majd átvizsgálták a területet. A tűzeset során jelentős anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt. 

Úttestre dőlt egy tízméteres fa tegnap késő délután Gyulán, a Budapest körúton. A helyi hivatásos tűzoltók egy motoros láncfűrész segítségével feldarabolták a fát, majd eltávolították az útburkolatról. Az eset során senki sem sérült meg. 

Kigyulladt egy trágyakazal tegnap délután Gyomaendrőd külterületén, a 46-os út közelében. A helyi önkormányzati és a szarvasi hivatásos tűzoltók három vízsugár és két erőgép segítségével eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a területet.  A tűz nem terjedt át a környezetére, az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet tegnap este Sarkadkeresztúron, az Ady Endre utcában. A gyulai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a területet. A tűz nem terjedt át a környezetére, az eset során senki sem sérült meg.