Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2024. március 28. 09:32

Meggyulladt egy melléképület és a szomszédos főépület tegnap délután Békéscsabán, a Festő utcában. A békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, a teljes terjedelmében égő ötven négyzetméteres melléképületet, valamint a főépület tűzzel érintett részeit négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a lakóépületet egy ventilátorral kiszellőztették. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Kigyulladt egy kisteherautó tegnap délután Sarkadkeresztúron, a Vörösmarty úton. A gyulai hivatásos tűzoltók a teherautó rakterében lángra kapott használt kisgépeket két vízsugár segítségével eloltották, majd a járművet egy hőkamerával átvizsgálták. A tűz a motortérre és az utastérre nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg. 

Nádas és szemét égett tegnap este Eleken, a Vajda utcában. A gyulai hivatásos tűzoltók a három focipálya kiterjedésben égő vegetációt négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz a közeli épületekre nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.