Az elmúlt hétvégén, öt műszaki mentéssel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.

2024. február 05. 09:40

Az esetek közül kiemelhető:

Árokba csúszott egy személygépkocsi szombat délelőtt Gyula és Elek között, a 4444-es úton. A gépkocsival ketten utaztak, a baleset során egy utas könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította. A gyulai hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. 

Árokba borult egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Körösladányban, a Köröstarcsai úton. A járművel közlekedő két utas a felborult autóból ki tudott szállni, a baleset során csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A mentőszolgálat a két sérültet további vizsgálatokra kórházba szállította. A mezőberényi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.