Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2023. december 13. 07:36

Két személygépkocsi karambolozott tegnap délután Békés és Gerla között, a 4238-as úton. A két autóval összesen hárman közlekedtek, közülük egy utas megsérült, őt a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. A békési önkormányzati tűzoltók az autókat áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben.

Egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott tegnap reggel Gyomaendrőd közelében, a 4232-es úton. A baleset során senki sem sérült meg, de a járművek forgalmi akadályt jelentettek az arra közlekedőknek. A helyi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították és átvizsgálták, majd a forgalmi akadályt megszüntették.

 

 

 

Tegnap közölt esemény:

Kigyulladt egy családi ház tegnap kora hajnalban Csanádalbertin, a Fő úton. A teljes terjedelmében égő épületből a lakók időben kimenekültek, a tűzeset során senki sem sérült meg. A tótkomlósi önkormányzati és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók az égő szobákat, valamint a meggyulladt tetőszerkezetet öt vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd az épületet ventilátorral kiszellőztették és egy hőkamerával átvizsgálták. A tűzeset során az ingatlan lakhatatlanná vált, ezért lakosságvédelmi intézkedés keretében a lakók átmenetileg rokonokhoz költöztek.