Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2023. november 10. 09:11

Két személyautó karambolozott tegnap délelőtt Körösladány településen, a Jókai utcában. Az autókkal a sofőrök egyedül közlekedtek, közülük az egyik gépjárművezető a balesetben megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Háztetőre szakadt egy faág tegnap délelőtt Kondoroson, az Andrássy utcában. A szarvasi hivatásos tűzoltók a faágat egy motoros láncfűrész, létra és egy mentőkötél segítségével eltávolították, majd a tetőszerkezetet átvizsgálták. 

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet tegnap délután Sarkadon, a Halász utcában. A gyulai hivatásos tűzoltók az ötszáz négyzetméteren égő vegetációt egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. Tűz a környező épületekre nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg. 

Villanyvezetékre dőlt egy fenyőfa tegnap este Orosházán, a Barátság utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a hálózat feszültségmentesítését követően, a fenyőfát egy motoros láncfűrész és egy emelőkosaras jármű segítségével eltávolították, majd a területet megtisztították.