Tegnap történt

2023. szeptember 13. 08:54

Kigyulladt egy személyautó tegnap hajnalban Orosháza és Kaszaper között, a 4428-as úton. Az orosházi hivatásos tűzoltók a teljes terjedelmében égő járművet egy vízsugár segítségével eloltották és visszahűtötték, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A tűzeset során senki sem sérült meg. A tűzoltás ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. A kiégett autó elszállíttatásáról a tulajdonos gondoskodott.

Egy személygépkocsi tehergépkocsival karambolozott tegnap délben Köröstarcsa közelében, a 47-es úton. A ráfutásos baleset következtében senki sem sérült meg, de az üzemképtelenné vált személygépkocsi forgalmi akadályt jelentett az arra közlekedőknek. A mezőberényi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd a személyautót áramtalanították. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Kigyulladt egy mezőgazdasági gép tegnap délután Füzesgyarmat és Darvas között, a 4225-ös út közelében. A füzesgyarmati önkéntes és a szeghalmi hivatásos tűzoltók a gép belsejében égő részeket két vízsugárral eloltották, majd az izzó részeket eltávolították. A tűz a kombájn egészére nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet tegnap délután Lökösházán, az Akácfa utca közelében. A gyulai hivatásos tűzoltók az ezer négyzetméteren égő vegetációt egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt. 

Két személyautó karambolozott tegnap délután Gyulán, a Botond utca és a Bajcsy Zsilinszky utca kereszteződésében. A két járművel összesen hárman közlekedtek, az autójából mindenki ki tudott szállni. A mentőszolgálat egy könnyű sérültet további megfigyelésre kórházba szállított. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. 

Kigyulladt egy kombájn tegnap délután Szeghalom külterületén, a Petőfi Sándor utca közelében. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a mezőgazdasági gép belsejében izzó részeket két vízsugár segítségével eloltották, majd egy hőkamerával a szerkezeti elemeket átvizsgálták. A tűz a kombájn egészére nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.