Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2023. szeptember 12. 08:55

Egy személyautó kombájnnal ütközött tegnap délelőtt Tótkomlós és Kardoskút között, a 4427-es úton. A ráfutásos baleset következtében senki sem sérült meg, de az üzemképtelenné vált gépkocsi forgalmi akadályt jelentett az arra közlekedőknek. A tótkomlósi önkormányzati tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd a személyautót áramtalanították. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Kettéhasadt egy nagyméretű fa tegnap délben Békésen, a Maróthy utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a forgalmat veszélyeztető növényzetet egy motoros láncfűrész segítségével eltávolították, majd a területet megtisztították. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt. 

Kigyulladt egy kombájn tegnap délután Méhkerék külterületén, a Sarkadi út közelében. A gyulai hivatásos tűzoltók a mezőgazdasági gép belsejében izzó részeket egy vízsugár segítségével eloltották, majd egy hőkamerával a szerkezeti elemeket átvizsgálták. A tűz a kombájn egészére nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.