Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2023. április 05. 09:13

Kidőlt egy nagyméretű fa tegnap délelőtt Békéscsabán, a Kazinczy és a Szerdahelyi utca sarkán. A gyalogosforgalmat akadályozó növényzetet a helyi hivatásos tűzoltók motor láncfűrész segítségével feldarabolták, majd a területet megtisztították. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Leszakadt két nagyméretű faág tegnap délelőtt Orosházán, az Iglói úton. A magasban lógó gyalogosforgalmat veszélyeztető ágakat a helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és egy emelőkosaras jármű segítségével távolították el. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Egy társasházon megrongálódott a tetőre helyezett nagyméretű antenna tegnap délben Szarvason, a Szabadság úton. A helyi hivatásos tűzoltók a gyalogosokra is veszélyt jelentő szerkezetet elfektették, majd a födémhez biztonságosan kirögzítették. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Meghasadt egy nagyméretű fa ága tegnap délelőtt Nagymágocs településen, a Szentesi úton. A közúti forgalomra veszélyt jelentő növényzetet az orosházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és egy emelőkosara jármű segítségével távolították el. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. 

Egy személygépkocsi és egy távolsági busz karambolozott tegnap kora délután Békéscsabán, a Luther utcában. A busz utasok nélkül közlekedett, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, a területet biztosították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Egy fenyőfa telefonvezetéknek dőlt tegnap este Gyomaendrődön, a Fő úton. A helyi önkormányzati tűzoltók a vezetéknek dőlt fát egy láncfűrész és létra segítségével távolították el. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg, valamint anyagi kár sem keletkezett.