A tűzoltókat tegnap három alkalommal is közlekedési balesethez riasztották

2023. március 01. 07:49

Egy személygépkocsi fának csapódott tegnap este Békéscsabán, a Bajza utcában. Az autóval négyen közlekedtek, a járműbe senki sem szorult be. A mentőszolgálat elmondása alapján a balesetben ketten súlyos, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, de a további ellátásért és megfigyelésért mindenkit kórházba kellett szállítani. A helyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

 

 

 

Tegnap közölt események:

Egy személyautó megcsúszott, majd árokba borult tegnap reggel Medgyesegyháza közelében, a 4429-es úton. A gépjárművel egyedül közlekedő sofőrt a mentőszolgálat könnyű sérülésekkel kórházba szállította. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a felborult járművet kerekeire állították és áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. 

Két személygépkocsi árokba csúszott tegnap reggel Magyarbánhegyes közelében, a 4434-es úton. A balesetben senki sem sérült meg, de a két autó közül az egyik jármű fának csapódott és meghibásodott. A másik járművet, a helyszínen lévőknek sikerült kiszabadítaniuk így az tovább közlekedhetett. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a fának csapódott gépkocsit kitolták az útburkolatra és áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.