Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2023. január 12. 08:51

Egy személyautó az út menti csatornába zuhant tegnap délelőtt Vésztő külterületén, a Szeghalom felé vezető úton. A járműbe senki sem szorult be, de a gépkocsi mindkét utasát a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. A szeghalmi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

Két személygépkocsi karambolozott tegnap délután Orosházán, a Szőlő körúton. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

 

 

Tegnap közölt események:

Egy kiszáradt fa útra dőlt tegnapra virradólag Szeghalom közelében, a 4212es úton. A helyi hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt jelentő növényzetet kézi erővel eltávolították és a területet megtisztították. Nem sokkal később fa borult a vasúti sínekre Szeghalom és Vésztő között, amely akadályozta a vasúti forgalmat. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a vágányokra borult növényzetet motoros láncfűrész segítségével eltávolították, majd ismét megindulhatott a forgalom. Az esetekkel kapcsolatosan senki sem sérült meg.