Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2022. szeptember 21. 09:20

Egy személygépkocsi letért az úttestről, majd árokba csapódott tegnap délután Körösladány településen, a Szeghalmi úton.

 Az autójával egyedül utazó gépkocsivezető járművét sérülések nélkül elhagyta. A helyszínre riasztott szeghalmi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatárasainak. Az esti órákban egy hasonló esethez riasztották a tűzoltókat, ezúttal Szabadkígyóson, az Ókígyósi útról sodródott árokba egy jármű. Az egyedül utazó gépkocsivezető ez esetben is járművét önerejéből elhagyta. Az esethez riasztott békéscsabai hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. 

Egy motorvonaton keletkezett tűz tegnap délután Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson. A negyedik szerelvény motorterében keletkezett tüzet a mozdonyvezető egy kézi oltókészülékkel sikeresen eloltotta. Az esethez riasztott mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a meghibásodott szerelvényt hőkamerával átvizsgálták, majd a területet átadták a vasúttársaság munkatársainak. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg, az utasokat mentesítő buszjárattal a vasúttársaság továbbszállította.