Szén-monoxid szivárgáshoz, közúti balesethez és faeltávolításhoz riasztották tűzoltóinkat a tegnap nap folyamán

2022. február 23. 08:24

Egy családi házban tegnap este a megemelkedett szén-monoxid koncentrációtól három ember rosszul lett Békéscsabán, a Bessenyei utcában.

A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a mentőszolgálat a lakókat már kihozta az épületből majd további kivizsgálásra és megfigyelésre mindenkit kórházba szállítottak. Az egység ellenőrző mérései kimutatták a levegőben a mérgező gáz jelenlétét. A gázszolgáltató munkatársa egy meghibásodott gázkészüléket a karbantartás elvégzéséig a rendszerből kizárt. 

 

Egy nagyméretű fenyőfa veszélyesen megdőlt tegnap délelőtt Gyomaendrődön, az Endrődi utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók létra és láncfűrész segítségével a fát eltávolították. Az esettel kapcsolatosan anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt. 

 

Személygépkocsi árokba hajtott tegnap délután Füzesgyarmat és Darvas között, a 4225-ös úton. A gépkocsivezető a balesetben nem sérült meg, járművét önerejéből el tudta hagyni. A szeghalmi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak.