A tegnapi nap folyamán tűzesetekhez és műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat

2022. január 25.

Egy közlekedő személyautó meghibásodott tegnap délután Békéscsaba közelében, a 4432-es úton. Az út közepén lerobbant járműből üzemanyag szivárgott az útburkolatra. A helyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és átvizsgálták, majd a területet átadták a közútkezelő munkatársainak. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Nádas gyulladt ki tegnap délután Öcsöd közelében, a halastavak mentén. A szarvasi hivatásos tűzoltók a több hektáron leégett nádas még égő részeit vízsugárral eloltották, majd a területet átvizsgálták. A helyszínen senki sem tartózkodott, az esettel kapcsolatban személyi sérülés nem történt. 

 

Tegnap közölt esemény:

 Hétfőn kora este, 17 óra előtt néhány perccel érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy családi ház Gyulán, a Szent István utcában. Néhány percen belül három járművel tizenegy gyulai tűzoltó vonult a helyszínre. A kétszáz négyzetméteres, egyszintes családi ház három négyzetméteres kazánháza és a ház mellett lévő tizenkét négyzetméteres tűzifa- és szerszámtároló égett teljes terjedelmében, a lángok az épület tetejének egy részére is átterjedtek. A tűzoltók oltás közben a kazánházban egy holttestet találtak, a lángokat negyven perc alatt fékezték meg. A tűz keletkezési körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.