A kora hajnali és a reggeli órákban közúti balesetekhez és egy járműtűzhöz riasztották a tűzoltókat

2022. január 12. 11:16

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről, majd felborult szerdára virradólag Murony közelében, a 47-es úton. Az autójával egyedül közlekedő gépjárművezető a balesetben nem sérült meg. A mezőberényi hivatásos tűzoltók a gépkocsi áramtalanítását helyzetéből adódóan nem tudták elvégezni, de a járművet átvizsgálták, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. Az autó elszállításáról a tulajdonos intézkedett. A gépkocsi forgalmi akadályt nem jelentett, a tűzoltók a területet átadták a rendőrség munkatársainak. 

Egy kisteherautó akadt el a hóban ma kora hajnalban Békéscsaba közelében a 44-es úton. A békéscsabai hivatásos tűzoltók kézi erővel a járművet visszatolták az útburkolatra, majd tovább közlekedhetett. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. Ezzel egy időben egy másik teherautó is lecsúszott az útburkolatról, ezúttal Murony közelében, a 47-es úton. Az útról letérő, majd oldalára boruló jármű vezetője a balesetben nem szenvedett sérüléseket. A mezőberényi hivatásos tűzoltók a tehergépkocsit áramtalanították és átvizsgálták, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak. 

Egy személyautó gyulladt ki ma reggel egy családi ház előtt Orosházán, a Szarvasi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével a tüzet eloltották, majd a járművet hőkamerával átvizsgálták. A tüzet feltehetőleg az autóban működtetett állófűtés okozhatta. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.