A tegnapi napon négy műszaki mentéshez riasztották megyénk tűzoltóit

2021. augusztus 05. 08:18

Kényszerleszállás közben károsodott egy oktató repülőgép futóműve tegnap délelőtt Békéscsabán, a repülőtéri leszállópályán. A repülőgéppel két ember utazott, a baleset következtében senki sem sérült meg. Az esethez riasztott békéscsabai és gyulai hivatásos tűzoltók a repülőgépet és a kifutópályát átvizsgálták, üzemanyag és kenőanyag folyást, valamint füstölést nem tapasztaltak. 

Nagy méretű faág úttestre lógott tegnap délelőtt Békésen, a Libazug utcában. A forgalmat akadályozó növényzetet a helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Villanyvezetékre szakadt egy fűzfa ága tegnap délelőtt Békéscsabán, a Gyulai úton. A helyi hivatásos tűzoltók, a vezeték kiszakaszolását követően, láncfűrész és gépezetes tolólétra segítségével az ágat eltávolították, majd a szakemberek az elektromos hálózatot ismét üzembe helyezték. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

 Épületbe bekötött légvezetékben akadt el egy teherautó felépítménye tegnap kora délután Szarvason, a Március 15 utcában. A helyi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató kiérkezéséig a vezeték környezetét biztosították, majd a területet átadták a szakembereknek. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg, a teherautó telekommunikációs kábelt szakított el, amit a kiérkező szakemberek helyreállítottak.