A tegnapi napon kidőlt fához, vad darazsakhoz és egy felborult munkagéphez vonultak megyénk tűzoltói

2021. június 09. 08:22

Közútra borult egy akácfa tegnap délután Gyomaendrődön, a Lévai utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók, a forgalmat akadályozó növényzetet láncfűrész segítségével eltávolították, majd ismét megindulhatott a forgalom az út teljes szélességében. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Darazsak költöztek egy kéménybe Ambrózfalván, a Petőfi Sándor utcában. A darázsfészek elzárta a kémény teljes keresztmetszetét és a darazsak már a lakásba is bejutottak, veszélyt jelenteve ezzel az ott lakókra. A tótkomlósi önkormányzati tűzoltók, kéziszerszámok és védőfelszerelés segítségével a kéményből a darazsakat és a darázsfészket eltávolították. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Egy traktor vontatmánya borult fel tegnap este Békésen, a Vésztői úti Körös hídon. A munkagép vontatmánya egy permetező gép volt, amely szerencsés módon már nem tartalmazott vegyszert, így mérgező anyag nem szennyezte be a környezetét. A város önkormányzati tűzoltói a permetezőgép felállításáig a területet biztosították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.