Tegnap történt összefoglaló

2020. október 13. 07:39

Szűrőbetét gyulladt ki egy üzem tetején tegnap délelőtt Szarvason, a Csabai úton. A helyi hivatásos tűzoltók gyors sugárral a tüzet eloltották, az épületet átvizsgálták. Az esettel kapcsolatban senki nem sérült meg. 

Szemét égett egy kibetonozott aknában, tegnap délután Gádoroson a Kossuth Lajos utcában. Az esethez riasztott orosházi hivatásos tűzoltók egy gyors sugárral a tüzet eloltották az aknát visszahűtötték. A tűz kialakulásának oka ismeretlen. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett. 

Kazánház kapott lángra tegnap késő este Tótkomlóson, a Mezőhegyesi úton. A tűzesethez I. riasztási fokozatban vonultak a helyi önkormányzati és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltóság egységei. A helyiségben a kazán előtti tűzifa és gyújtós kapott lángra, melyről a tűz átterjedt a mennyezetre. A kiérkező egységek két előreszerelt gyors sugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Az épület elektromos rendszere és az ott tárolt anyagok gépek károsodtak, személyi sérülés nem történt.  (tegnap is közölt hír)