Tegnap történt összefoglaló

2020. szeptember 23. 08:47

Személyautó gyulladt ki Újkígyóson a Fő utcán egy Családi ház udvarán, tegnap a délutáni órákban. A tűzesethez vonuló békéscsabai hivatásos tűzoltóság egysége gyors sugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltotta. Az égő autóról a tűz a szomszédos járművekre és épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. 

Mosógép gyulladt ki tegnap délben Békéscsabán az Arany János utcában. A tűzesethez kiérkező helyi hivatásos tűzoltóság egysége a tüzet előreszerelt sugárral gyorsan eloltotta, a tűz szomszédos helyiségekre így nem terjedt át. Az eset kapcsán senki nem sérült meg. 

A tegnapi nap folyamán öt estben vonultak terület tűzhöz Békés megye tűzoltói. Száraz avar, gaz égett: Sarkad, Kétegyháza, Szeghalom és Békéssámson térségben valamint Békéscsabán az Erzsébet lakóparkkal szemben. Az esetekhez vonuló sarkadi önkéntes a tótkomlósi önkormányzati és a gyulai, csabai, szeghalmi hivatásos tűzoltóság egységei gyors sugárral és kéziszerszámokkal a területeket eloltották A tűzesetek kapcsán nem sérült meg senki.  

 

Tegnap közölt hír:

Melléképület gyulladt ki Orosházán a Táncsics Mihály utcában, tegnap a délelőtti órákban. Az udvar hátsó részében álló téglaépítésű, palafedésű épület belső helységében, feltehetően elektromos zárlat következtében papír, műanyag és berendezési tárgyak gyulladtak meg. Az esethez I-es riasztási fokozatban két gépjárműfecskendővel vonuló helyi hivatásos tűzoltóság erői, a tüzet előreszerelt sugárral gyorsan eloltották. A tűz a környezetére nem terjed át, az oltást megkezdő tulajdonos rosszullétre panaszkodott, őt a mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták.  Az eset során személyi sérülés nem történt.