Tegnap történt összefoglaló

2020. szeptember 18. 09:41

Aljnövényzet égett Csökmőn tegnap délben, a Zrínyi utcában. A tűzesethez vonuló szeghalmi hivatásos tűzoltóság egység gyors sugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltotta. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. 

Kombájn égett Kertészszigeten a Cserepes tanya közelében, tegnap az éjszakai órákban. A tűzesethez riasztott füzesgyarmati önkéntes és a szeghalmi hivatásos tűzoltóság erői három vízsugárral a tüzet eloltotta. A tűzeset kapcsán senki nem sérült meg. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálati eljárás keretében helyszíni szemlét hajtott végre. 

Tűz ütött ki egy Gyomaendrődi ház konyhájában tegnap az éjszakai órákban. A tüzet a tűzoltóság kiérkezése előtt az ott lakónak sikerült megfékeznie. A konyhában berendezési tárgyak égtek, az épület füsttel telítődött. A tűzesethez kiérkező gyomaendrődi önkormányzati tűzoltóság egysége, az épületet hő kamerával átvizsgálta, a megmaradt izzó, parázsló részeket gyors sugárral eloltotta. A tűzeset kapcsán senki nem sérült meg. 

Ajtónyitáshoz és betegmozgatáshoz vonultak tegnap este Békéscsabán és Orosházán a helyi hivatásos tűzoltóság egységei. 

Nagy mennyiségű tűzifa égett Gyulán a Duzzasztó utcában, tegnap a hajnali órákban. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltóság egysége a tüzet két darab gyors sugárral megfékezte. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.