Tegnap történt

2020. július 31. 07:38

Tegnap délelőtt Hunya térségben egy nagy méretű fa ága villanyvezetékre szakadt. Az esethez riasztották a gyomaendrődi önkormányzati tűzoltóság erőit. A kiérkező egység láncfűrész és létra segítségével a faágat eltávolította az elektromos vezetékről. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Tegnap délelőtt Gyulához közeli 4219 út 64 szelvény vasúti átjárójában elakadt egy személygépkocsi. A helyszínre vonuló gyulai hivatásos tűzoltóság egysége, közúti és teljes vasúti útzár mellett a járművet az átjáróból eltávolította. A sínpályán és az útszakaszon sérülés nem keletkezett, a forgalom újraindulhatott. Az eset során nem sérült meg senki.

Tegnapi nap folyamán, Orosházán az Észak utcában négyszáz méter hosszan olaj került az útburkolatra. A kiérkező helyi hivatásos tűzoltóság egysége a helyszínt biztosította és közútkezelőt kért a helyszínre. A helyszínre kiérkező közútkezelő szakembere csúszás mentesítette az útburkolatot. Az eset során nem sérült meg senki. 

Tegnap délután Gyulán a Harruckern téren egy nagy méretű fa ága úttestre és járműre szakadt. A helyszínre vonuló gyulai hivatásos tűzoltóság egysége, félpályás útzár és rendőrségi forgalomirányítás mellett, a faágat láncfűrész és létra segítségével eltávolította. Az eset során nem sérült meg senki.