Tegnap történt

2020. július 30. 08:08

Tegnap a reggeli órákban Újkígyóson a Petőfi és Öreg utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. A helyszínre kiérkező békéscsabai hivatásos tűzoltóság egységei a járművek áramtalanítását elvégezte. A balesetben két személy volt érintett, egy főt további kivizsgálásra a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. 

Tegnap délután Gyulavári településtől két kilométerre külterületen kökényirtást végeztek, a meggyújtott növényzetről a tűz átterjedt a mellette lévő tarlóra. A káresethez vonuló helyi hivatásos tűzoltók a lángokat megfékezték, a tarló öt hektáron leégett. Az eset során nem sérült meg senki.

Tegnap éjszaka Gyulán a Hajnal utcában egy padlón felejtett működő vasaló a parkettát és a környezetében lévő ruházatot meggyújtotta. A helyi hivatásos tűzoltóság kiérkezésekor már lánggal való égés nem volt tapasztalható, de a helyiségek füsttel telítődtek. Az egység az épületet kiszellőztette a lakásban tartózkodó idős hölgyet a mentőszolgálat munkatársainak további kivizsgálásra átadta. Az eset során senki nem sérült meg.