Alkotói pályázat eredményhirdetése

2015. június 05. 13:18

A felmenő rendszerű „Szikrától a hamuig” nevet viselő alkotói pályázat megyei fordulójának eredményhirdetését június 5-én tartották a megyei igazgatóságon.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által meghirdetett pályázatra a megyénkben a legtöbb munkát a békéscsabai Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulói készítették, közülük a legügyesebbek vettek részt a mai rendezvényen.

A beérkezett rajzok elbírálásában közreműködött a békéscsabai festőművész tűzoltó, Bácsfalvi Zoltán főtörzsőmester is, aki elsősorban a kreativitást, az újszerűséget vette figyelembe.

A legszebben pályaműveket készítő diákok részére Kisné Dila Erika tűzoltó alezredes, gazdasági igazgatóhelyettes oklevelet és a tűzmegelőzési bizottság ajándéktárgyakat, illetve Gál Csaba, a Csaba Televízió főszerkesztője egyenként 3000 Ft-os könyvutalványt adott át.

Az alkotói pályázaton első helyezést ért el: Szabó Csenge Virág.

Második helyen végzett: Seben Zalán.

Harmadik helyezést ért el: Deák Dóra.

A gyerekeknek Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya nevében szívből gratulálunk! A közelgő vakációra pedig kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Fénykép: Kis Zoltán tű. alezredes