Tűzoltó beavatkozások a tegnapi napon

2022. augusztus 03. 08:07

Kigyulladt egy nádas tegnap délután Békéscsabán, a Gyár utca közelében.

A fél futballpálya kiterjedésben égő növényzetet a megyeszékhely hivatásos tűzoltói három vízsugár segítségével oltották el. Tűz a környezetére nem terjedt tovább, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.  

 

Egy nagyméretű tölgyfa ága meghasadt tegnap délelőtt Mezőkovácsházán, az Árpád utcában. A gyalogosforgalmat veszélyeztető megroppant faágat a helyi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrész és létra segítségével. Az esettel közel egy időben veszélyesen megdől egy nagyméretű fenyőfa Békésen, a Széchenyi téren. A helyszínre riasztott helyi önkormányzati tűzoltók a megdőlt fenyőfát egy létra és egy láncfűrész segítségével távolították el. Az esetekkel kapcsolatosan senki sem sérült meg. 

 

Egy üres telken földgáz szivárgott egy meghibásodott gázcsőből tegnap délután Mezőberény településen, a Szent János utcában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, majd a területet átadták a gázszolgáltató munkatársainak. Az esettel kapcsolatosan anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.