A tegnapi napon közúti balesethez, tűzesetekhez és faeltávolításhoz riasztották Békés megye tűzoltóit

2021. október 14. 08:10

Két személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap este Szeghalom közelében, a 47-es úton. A járművekben összesen négyen utaztak, autóját mindenki önerejéből el tudta hagyni. A baleset egyedüli sérültjét a mentőszolgálat a helyszínen ellátta. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanította, majd a helyszínt átadta a rendőrség munkatársainak. 

Szék gyulladt ki egy társasház tárolójában tegnap este Orosházán, a Deák Ferenc utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz környezetére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. 

Szemetet égettek tegnap este Mezőberényben, a Gárdonyi Géza utcában. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a helyszínen tartózkodókról jegyzőkönyvet készítettek. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Nagy méretű fa ága épületre szakadt tegnap este Békéscsabán, a Csillag utcában. A helyi hivatásos tűzoltók, kéziszerszámok, dugólétra és motoros láncfűrész segítségével a növényzetet eltávolították, majd a megsérült cserepeket kicserélték. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.