Tegnap történt

2020. november 20. 08:09

Két gépjármű ütközött tegnap délután Geszten a Kossuth Lajos utcában. A balesethez riasztott komádi önkéntes tűzoltóság egysége félpályás útzár mellett a járműveket átvizsgálta a helyszínt biztosította. A baleset három könnyű sérültjét további megfigyelésre a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállította. 

Elektromos zárlat meggyújtott egy ágyat tegnap délután egy Békéscsabához közeli tanyán. A fali kötődobozból kicsapó szikra lobbantotta lángra az alatta lévő ágyneműt. Az esethez riasztott békéscsabai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a lángokat már eloltotta. Az egység a területet hő kamerával átvizsgálta, továbbá felhívta a figyelmet az elektromos rendszer vizsgálatára. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Kéményben lerakódott korom égett tegnap este Újkígyóson a Széchenyi utcában. Az esethez riasztott békéscsabai hivatásos tűzoltók a kéményben izzó részeket eltávolította. A kémény már régóta nem volt ellenőrizve és karbantartva, felhívták a tulajdonos figyelmét arra, hogy a kéményt a következő felülvizsgálatig és karbantartásáig ne használja. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor a fűtés más berendezéssel megoldható. Az eset során személyi sérülés nem történt.