Hétvégi események összefoglalója

2020. augusztus 03. 08:50

Hétvégi események összefoglalója

Az elmúlt hétvégén négy műszaki mentéssel és két tűzesettel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére. 

Szombat délután Békéscsaba külterületén, öt hektáron száraz fű, gaz égett. A helyszínre vonuló békéscsabai hivatásos tűzoltóság egysége a tüzet kéziszerszámok és helyszínen lévő erőgép segítségével körülhatárolta, eloltotta. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Vasárnap korán reggel, Békésen a Karacs Teréz utcában szemét éget.  Az esethez kiérkező helyi önkormányzati tűzoltóság egysége egy darab gyors sugárral a tűzet eloltotta. Az esemény kapcsán személyi sérülés nem történt. 

Vasárnap délelőtt Békéscsabán egy Kétegyházi úton lévő kerítésbe őz lába szorult. A kiérkező helyi hivatásos tűzoltóság egysége kéziszerszámok segítségével az őzet kiszabadította és a vadásztársaság munkatársának átadta. 

Tegnap éjfélkor Sarkadon a Vásártér utcában egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott. A helyszínre kiérkező gyulai hivatásos tűzoltóság egysége a járművet áramtalanított. Az eset során nem sérült meg senki.