Hírek


Hétfői események összefoglalója
2019. szeptember 03. 11:34
Tegnap tizenegy esetben érkezett segélyhívás a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási főügyeletére.

A bejelentéseket követően túlnyomó részben - az elmúlt időszak tendenciájának megfelelően - műszaki mentési feladatokhoz riasztották a tűzoltókat, pusztán két esetben indult tűzesetként a felszámolásra váró káresemény.

Tegnap délelőtt Mezőberény és Bélmegyer között egy Ford Fusion típusú személygépjármű lesodródott az útról és csatornába hajtott. A káreseményhez a mezőberényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a műszaki mentés keretén belül egy erőgép segítségével az autót a csatornából kivontatták. A eset során személyi sérülés nem történt.

Hétfőn este Szeghalom és Vésztő között egy John Deere típusú traktor az útról lehajtott és pótkocsijával együtt az árokba borult forgalmi akadályt képezve. A káreseményhez a szeghalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentés során a gépjárművet áramtalanították, valamint erőgépek segítségével a forgalmi akadályt megszüntették. A traktor vezetőjét a mentők a helyszínen megvizsgálták, kórházba nem szállították.

 

Fényképek: Szeghalmi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Hétfői események összefoglalója Hétfői események összefoglalója