Hírek


Átlagos hétköznapokat tudhatnak maguk mögött tűzoltóink
2019. június 07. 11:05
A héten mindösszesen huszonkettő esetben riasztották a megye tűzoltóit tűzesetek és műszaki mentések alkalmával.

Fának ütközött egy személygépkocsi hétfő délután Szeghalom és Körösladány között, a 47-es úton. A szeghalmi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból, majd átadták a mentőszolgálatnak. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt.

Szerdán kora reggel Békéscsabán, a Gyulai úton egy égő személykocsihoz riasztották a megyeszékhelyi tűzoltókat. A tűzoltók megszüntették a gépkocsi fékberendezésében keletkezett izzást, majd eltolták az útból az autót. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön kora délután a Gyomaendrődöt és Szarvast összekötő úton egy személykocsi motorterében tűz keletkezett. A gyomaendrődi önkormányzati tűzoltók a gépjármű feszültségmentesítését követően megfékezték a lángokat. Az eset során senki nem sérült meg.

Ma kora délelőtt Békéscsabán a Haán Lajos utcába riasztották a megyeszékhelyi tűzoltókat, egy személygépkocsihoz, amely ajtaja elromlott és egy kisgyermek ragadt odabent. Kollégáink kézi szerszám segítségével felnyitották a gépjárművet.

Fotós: Szeghalmi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 

Kapcsolódó képek:

Átlagos hétköznapokat tudhatnak maguk mögött tűzoltóink Átlagos hétköznapokat tudhatnak maguk mögött tűzoltóink