Hírek


Apa és fia együtt versenyez
2019. április 15. 12:00
Együtt edzettek, együtt gyakoroltak és most együtt álltak a tatamira.

Áprilisban immáron ötödik alkalommal adott otthont a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a BM Országos Judo Bajnokságnak. A sporteseményt a makói Erdei János Városi Sportcsarnokban rendezték meg.

A rendezvényen a Belügyminisztérium 28 szervezeti egysége, 127 indulóval képviselte magát. A megmérettetésen 33 hölgy, illetve 94 férfi vett részt. A program az indulók regisztrációját követően a hivatalos megnyitóval vette kezdetét, majd a mérlegelés után azonnal kezdődtek is a küzdelmek.

Lipták-Pikó Tamás tűzoltó őrmester, a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltója, a 35 év alatti korcsoportban a 90 kg-os súlycsoportban V. helyen végzett.

Lipták-Pikó György tűzoltó főhadnagy, a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltója, a 35 év feletti korcsoportban a 100 kg-os súlycsoportban az összes ellenfelét maga mögé utasította, ezáltal megszerezte az aranyérmet.

Kollégáinknak ezúton is gratulálunk az elért szép eredményekhez és hasonló sikereket kívánunk az eljövendő megmérettetéseken is.

Fotós: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Kapcsolódó képek:

Apa és fia együtt versenyez Apa és fia együtt versenyez Apa és fia együtt versenyez
>>> További képek a galériában <<<