Hírek


Rendészei nyílt napon képviselte magát a katasztrófavédelem
2018. december 07. 11:49
Kollégáink is képviseltették magukat a Békéscsabai Szakképzési Centrum Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma által szervezett rendészeti nyílt napján.

A tagintézményben tanuló diákok az intézménybe való jelentkezésükkor egy olyan lehetőséget nyitottak meg maguk előtt, amely felkészíti őket a rendvédelmi szerveknél történő elhelyezkedésre, amennyiben ezt az életpályát választják az iskola elvégzését követően.

A rendvédelmi szervek kollégái vettek részt ezen az eseményen, ahol a diákoknak lehetőségük volt meghallgatni több előadást is, valamint bátran kérdezhettek jelen lévő kollégáinktól, mely lehetőségekkel élhetnek amennyiben későbbiekben a katasztrófavédelem berkein belül képzelik el jövőjüket. Szintén helyszínen voltak vonulós tűzoltóink, akik tájékoztatást nyújtottak a jelenlévőknek a beavatkozások során használt tűzoltói szakfelszerelésekről, beülhettek és tüzetesebben megvizsgálhatták a helyszínen lévő fecskendőt, valamint a hivatás mindennapjait érintő kérdésekkel fordulhattak jelenlévő kollégáinkhoz.

Fotós: Gombos Erik tű. hdgy.

 

Kapcsolódó képek:

Rendészei nyílt napon képviselte magát a katasztrófavédelem Rendészei nyílt napon képviselte magát a katasztrófavédelem Rendészei nyílt napon képviselte magát a katasztrófavédelem
>>> További képek a galériában <<<