Hírek


Balesetek dominálták a hétvégét
2018. november 26. 13:21
A hétvégén nyolc esetben riasztották a megyei beavatkozó egységeit műszaki mentésekhez és tűzesetekhez.

Péntek délután Békésen a Jégvermi kerteknél egy tanyán található lakóház egyik szobája, valamint az ott lévő berendezési tárgyak égtek. A helyszínre a békéscsabai és mezőberényi hivatásos és a békési önkormányzati tűzoltók vonultak, akik folytatták a tulajdonos által megkezdett tűzoltást és a berendezési tárgyak kihordását. Ezt követően a beavatkozó erők kéziszerszámokkal és gyors-beavatkozó sugár alkalmazásával megfékezték a tüzet, valamint átszellőztették a füsttel telítődött ingatlant. A tűz következtében az ingatlan tulajdonosát a mentők kórházba szállították megfigyelésre.

Szombaton kora hajnalban Kondoroson a Gépállomás utcában árokba csúszott egy személygépjármű. A jármű hátsó része az úttestre belógott, így forgalmi akadályt képezett, a kiérkező szarvasi hivatásos tűzoltók a bajba jutott járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadályt elhárították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szombat délután Tótkomlóson, az Aradi úton egy mezőgazdasági vontatójármű és egy személygépkocsi ütközött, az ütközés következtében a vontatójármű motorja megsérült és olajat eresztett. A helyszínre a városi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik felitató anyag és útkefe használatával eltávolították a kifolyt olajat. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt.

Vasárnap kora hajnalban a 44-es és a 47-es főút keresztezésének kanyarodósávjában egy személygépjármű kettő szalagkorlát közé szorult. A helyszínre a békéscsabai hivatásos tűzoltók vonultak, akik megbontották a szalagkorlát egy részét, majd kiszabadították onnan a bajba jutott járművet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotós: Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 

Kapcsolódó képek:

Balesetek dominálták a hétvégét Balesetek dominálták a hétvégét Balesetek dominálták a hétvégét