Hírek


Aranyérmes lett békéscsabai tűzoltónk
2018. november 20. 14:42
November tizenhetedikén, szombaton került megtartásra a Terrorelhárítási Központ szervezésében immáron hatodik alkalommal a budo- és küzdősportgálát a BOK Csarnokban.

Hat különböző stílusban – WKF-karate, K-1, kyokushin karate, judo, valamint grappling és combat grappling – összesen 376 versenyző adta le nevezését. Az egész napos eseményen a rendvédelmi szervek dolgozói, mentősök, katonák és Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei küzdöttek egymással. Az esemény három szakágban – WKF-karate, K-1 és kyokushin karate – része a BM pontszerző bajnokságának.

A program délelőtt a selejtezőkkel indult, majd a délutáni döntőkre a nézők létszáma már megközelítette a kétezret. A finálék között látványos programokkal, többek között kempó, taekwondo, wusu, muay thai harcművészeti bemutatókkal szórakoztatták a közönséget. Az idei gála díszvendége a K-1-ben háromszoros szupernehézsúlyú profi világbajnok holland Remy Bonjasky volt, aki nagy népszerűségnek örvendett a nézők körében.

Lipták-Pikó Tamás tűzoltó őrmester, a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltója, négy mérkőzést követően tudhatta magának 90 kilógrammos kategóriában a bajnoki címet. Ez úton is gratulálunk a kiváló eredményhez!

Fotós: Lipták-Pikó György tű. fhdgy. - Békéscsabai HTP, Gombos Erik tű. hdgy. - Békés MKI

 

Kapcsolódó képek:

Aranyérmes lett békéscsabai tűzoltónk Aranyérmes lett békéscsabai tűzoltónk Aranyérmes lett békéscsabai tűzoltónk