Hírek


Jól szerepeltek kollégáink a fekvenyomó bajnokságon
2018. november 09. 12:08
Székesfehérváron rendezték meg november 8-án a katasztrófavédelem országos fekvenyomó bajnokságát. Több mint százharmincan indultak a versenyen idén, így rekordszámú a résztvevő volt jelen. A BM Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös rendezvénye egyben az éves pontszerző versenysorozat záróeseménye volt.

Az Alba Regia Sportcsarnokban Magosi Lajos tűzoltó ezredes, Fejér megyei katasztrófavédelmi igazgató köszöntötte a fővárosi és a megyei igazgatóságok, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Gazdasági Ellátó Központ csapatát.

A bajnokságot női és férfi kategóriában, több kor- és súlycsoportban rendezték meg a Magyar Professzionális Erőemelő Liga szabályzata szerint. A feladat végrehajtását, vagyis a résztvevők által választott súly szabályos emelését három bíró értékelte.
 
Az egyéni versenyszámoknál a súlycsoportonkénti első három helyezettet minden kategóriában éremmel és oklevéllel díjazták.

A férfiak között open kategóriában a száztíz kilogrammos súlycsoportban Zsíros József tűzoltó törzsőrmester megszerezte az ezüstérmet, míg masters kategóriában a száz kilogrammos súlycsoportban Goda Péter tűzoltó főtörzsőrmester az előkelő harmadik helyen végzett.

Kollégáinknak ezúton is gratulálunk a szép eredményhez!

Fotós: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy - Fejér MKI

 

Kapcsolódó képek:

Jól szerepeltek kollégáink a fekvenyomó bajnokságon Jól szerepeltek kollégáink a fekvenyomó bajnokságon Jól szerepeltek kollégáink a fekvenyomó bajnokságon
>>> További képek a galériában <<<