Hírek


Konferencián vett részt kollégánk
2018. november 08. 09:45
Hollósi Károly tűzoltó főhadnagy, a Békéscsabai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági Osztályának főelőadója is az előadók között szerepelt a kedden reggel megrendezett konferencián.

Az „Munkaügyi, munkavédelmi és tűzvédelmi ellenőrzések. Tapasztalatok a hatóság szemével” elnevezésű előadássorozat a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében valósult meg.

A konferencia célja volt, hogy hatósági szemszögből közelítsék meg azokat a témaköröket, amelyek esetében leggyakrabban felvetülnek hiányosságok egy hatósági ellenőrzés során. Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb képet kapjanak a jelenlévők életből vett, valós esetek bemutatásán keresztül hívták fel figyelmüket ezekre a sarkalatos pontokra.

Kollégánk előadásában több más kérdés mellett tüzetesebben foglalkozott hatósági és szakhatósági eljárások menetével, a hatósági ellenőrzések során érintett dokumentációkkal, a lehetséges következményekkel, valamint kiemelten kezelte a használati és tárolási szabályok kérdéskörét.

Fotós: Békéscsabai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

 

Kapcsolódó képek:

Konferencián vett részt kollégánk Konferencián vett részt kollégánk