Hírek


Szakmai Konferencia Békéscsabán
2018. november 06. 13:48
A katasztrófavédelem is képviseltette magát az október huszonhetedikén megrendezésre került „Zöld Tömb” elnevezésű szakmai konferencián, amely témája a társasházak korszerűsítése volt.

A konferencia célja volt, hogy a lakosság érintett része pontos tájékoztatást kapjon a társasházak felújításával kapcsolatban. Az előadások során több gyakorlatias információ is elhangzott, annak érdekében, hogy a résztvevők tudástárát megfelelően tudják gyarapítani.

Olyan témakörök is megjelentek az előadások során, mint a GINOP pályázatok, korszerűsítések kapcsán felmerülő jogi kérdések, valamint szó esett a hatékonyan felhasznált pénzügyi vállalkozások fontosságáról is.

Bódi Csaba tűzoltó alezredes, a Békéscsabai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági Osztályának vezetője előadásában kiemelten foglalkozott a társasházak korszerűsítését követő megnövekedett tűzvédelmi elvárások kérdéskörével. Király József, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának kéményseprő csoportvezetője, előadásában a társasházaknál jellemzően kialakított égéstermék-elvezetőkről, valamint a jövőbeli lehetőségekről beszélt.

 

Fotós: Békéscsabai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

 

Kapcsolódó képek:

Szakmai Konferencia Békéscsabán Szakmai Konferencia Békéscsabán