Hírek


Balesetek hétvégén
2018. szeptember 10. 10:49
Mindösszesen tíz esetben futott be segélyhívás a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási főügyeletére.

Szombaton Békéscsaba külterületén a Csabaszabadi felé vezető úton egy rakodógép, valamint egy személygépkocsi ütközött. A káreseményhez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a gépjárműveket, majd helyszínbiztosítási és forgalomirányítási tevékenységet végeztek a rendőrség kiérkezéséig. A káreset következtében a személygépkocsi sofőrjét a mentők kórházba szállították. A beavatkozás ideje alatt az érintett szakaszon félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben.

Vasárnap délelőtt Dévaványán a Sport utcában egy személygépkocsi a vízelvezető árokba hajtott, majd a tetejére fordulva állt meg. A helyszínre a szeghalmi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a bajba jutott járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrség számára. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szintén vasárnap délelőtt Szarvason a Kossuth Lajos és a Hunyadi utca kereszteződésében kettő személygépkocsi összeütközött. Az esethez a városi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a járművek áramtalanítását, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Az eset során az egyik gépjármű sofőrje megsérült, a kórházba szállításáról a mentők gondoskodtak.

Fotós: Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 

Kapcsolódó képek:

Balesetek hétvégén Balesetek hétvégén Balesetek hétvégén