Hírek


Féléves személyi állománygyűlést tartott az igazgatóság
2018. július 17. 15:20
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság július tizenhetedikén tartotta féléves igazgatósági személyi állománygyűlését, melynek keretében a jelenlévő állomány tájékoztatást kapott az elmúlt fél évben végzett tevékenységről.

A rendezvény megnyitásaként Kiss András tűzoltó ezredes, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott igazgatója köszöntötte a megjelenteket.

A szakterületek vezetői tájékoztatót tartottak az általuk irányított szervezeti elem munkájáról, a közlemúlt feladatairól és elért eredményekről, valamint a következő hónapok célkitűzésiről. 

Az előadások után a megbízott megyei igazgató felidézte az előző félév kiemelkedő káreseményeit és végül összegezve beszélt a szakterületek tevékenységéről. Megköszönte az állomány munkáját és további együttműködési készséget, szakmai aktivitást kért a 2018-as esztendő második felére is.

Fotós: Gombos Erik tű. hdgy.

 

Kapcsolódó képek:

Féléves személyi állománygyűlést tartott az igazgatóság Féléves személyi állománygyűlést tartott az igazgatóság Féléves személyi állománygyűlést tartott az igazgatóság
>>> További képek a galériában <<<