Hírek


Ezüst éremmel tért haza a Békés megyei csapat
2018. június 14. 10:51
Június 12-13-án bonyolították le a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának egyik részét képező kispályás labdarúgótornát Budapesten, a BKV Előre sportpályán. A kétnapos kemény küzdelemben a Békés megyei tűzoltók ezüst érmet szereztek.

A bajnokságra tizennyolc megye, illetve a fővárosi igazgatóság mellett a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, valamint a Gazdasági Ellátó Központ is nevezett.  A kispályás labdarúgótorna a katasztrófavédelem országos pontszerző bajnokságának harmadik állomása, amelyet az atlétikai verseny, majd a fekvenyomó bajnokság követ.

Az első napon a selejtezőcsoportok sorsolása után kétszer tizenöt perces körmérkőzések következtek, ahonnan a csoportok első és második helyezettje jutott be a szerdai nyolcaddöntőbe. A csapatok küzdőszelleme mindvégig példás volt, pedig a negyvenfokos hőség, a napsütés és a műfüves pálya forró párája erősen próbára tette még a szurkolókat is.
 
A második versenynapon már egyenes kieséses rendszerben zajlott a küzdelem. A döntőket is rendületlen elszántsággal vívták meg a csapatok. A legjobb négy közé végül Bács, Békés, a fővárosiak és Szabolcs válogatottja jutott. A helyosztót Bács megye és az FKI játszotta, előbbi 3-1-re győzött, ezzel megszerezte a harmadik helyet. A döntőben 1-1 után idegőrlő, hatkörös büntetőrúgásokkal végül a megye tűzoltói a második helyet szerezték meg.

A Békés megyei csapat tagjai Szabó Tibor, Maczek Szilárd, Labos Pál, Kis-Szabó Gábor, Kiri Mihály, Pap Zsolt, Veres Zsolt, Tatár Sándor, Pálinkás Roland, Fábián Csaba, Horváth Bence és Zsombok Kriszián voltak.

A kiváló eredményhez ezúton is gratulálunk!


 

Kapcsolódó képek:

Ezüst éremmel tért haza a Békés megyei csapat Ezüst éremmel tért haza a Békés megyei csapat Ezüst éremmel tért haza a Békés megyei csapat
>>> További képek a galériában <<<