Hírek


Sok munkát adott a szerdai vihar a tűzoltóknak
2018. június 14. 10:40
Tegnap a hajnali viharos időjárás miatt százhuszonöt segélykérés érkezett a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási főügyeletére alapvetően Békéscsabáról, valamint a dél-békési térség településeiről.

A káreseményekhez riasztott tűzoltó egységek a műszaki mentések keretében jellemzően lakóingatlanokra, kerítésekre, valamint villanyvezetékre dőlt, illetve a közúti vagy gyalogos forgalmat veszélyeztető fákat, leszakadt ágakat távolítottak el. A kárelhárítás során a beavatkozó egységeknek prioritásként kellett kezelniük a lakóingatlanban keletkezett károkat és a közlekedést akadályozó eseményeket. A nem közvetlen veszélyt jelentő eseményeket ezt követően számolták fel a tűzoltók.

A bekövetkezett események között olyan, amely a tűzoltó erők fokozott és hosszan tartó igénybevételét eredményezte volna nem volt és a káresemények során személyi sérülés nem történt.

 

Fényképek: Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Sok munkát adott a szerdai vihar a tűzoltóknak Sok munkát adott a szerdai vihar a tűzoltóknak Sok munkát adott a szerdai vihar a tűzoltóknak
>>> További képek a galériában <<<