Hírek


II. Restart Extreme Tűzoltó TV Torony Futás Zalaegerszegen
2018. június 08. 10:48
Második alkalommal rendezi meg Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egy négy napos sportfesztivál keretein belül, a kifejezetten csak tűzoltóknak szóló Extreme TV Torony Futást.

Az újraindulás örök idők óta egy megjavult állapot, valaminek a kezdetét vagy akár valaminek az ismétlődését is jelenti. Ahogy a természet minden évben újraindul, úgy képes a testünk is újraindulni. Így vagyunk képesek meg-megújulva egyre magasabb teljesítményekre, vagy akár az életünk teljes megújulására.

A sportoló újabb csúcsokra tör, a nem sportoló újraindíthatja életét mozgással, új modern táplálkozással.

Megújult, újraindult életében megtalálhatja a sportját, vagy akár egy új sportot, testmozgást.

A Restart Fesztivál erre ad lehetőséget.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén még színesebb családi programokkal ötvözve a rendezvény első napján július 5-én a zalaegerszegi tv toronyban teljesíthetik a tűzoltók versenykiírásban meghatározott feladatokat. A verseny azért extrémebb, mint a szokványos lépcsőfutó bajnokság, mivel a táv elején is feladatokat kell leküzdeniük a versenyzőknek, majd a zalai megyeszékhely tv tornyának 48 méteren található kilátószintjére kell felfutniuk a versenyzőknek. Azonban a lépcsőzés során is nehezítő körülményekkel találják szembe magukat a tűzoltók…

Várjuk a hivatásos, önkéntes, létesítményi tűzoltók jelentkezését!

Részletes versenykiírás és nevezési lap ITT tölthető le!

Fotós: Zala Megyei Katasztófavédelmi Igazgatóság

 

Kapcsolódó képek:

II. Restart Extreme Tűzoltó TV Torony Futás Zalaegerszegen