Hírek


Éves közgyűlés
2018. május 17. 10:57
A Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetség május 16-án tartotta éves közgyűlését, amelyen tisztújításról is szavaztak a tagok.

A közgyűlés elején a megyei szövetség elnöke, Lipták István nyugállományú tűzoltó ezredes, majd Dr. habil. Endrődi István tűzoltó ezredes, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően a kiküldött napirendi pontoknak megfelelően Lipták István beszámolt az elmúlt év elvégzett feladatairól és a gazdálkodásról, valamint a közhasznúsági tevékenységről. A szövetség felügyelő bizottságának beszámolója után új tisztségviselők megválasztása történt, majd a 2018. évi feladatok és munkaprogram került megvitatásra és szavazásra.

A rendezvény végén az országos elnök megköszönte a megyei szövetség példaértékű munkáját, illetve folyamatban lévő projektekről is beszélt, majd hangsúlyozta a szövetség és a más civil szervezetek, önkormányzatok és a hivatásos katasztrófavédelmi szerv közötti együttműködés fontosságát és jelentőségét.

 

Fényképek: Szűcs Csaba tű. alezredes


 

Kapcsolódó képek:

Éves közgyűlés Éves közgyűlés Éves közgyűlés