Hírek


Hétvégén történt
2018. február 05. 10:00
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjába érkezett segélykérések miatt egy esetben indultak tűzesethez és öt esetben műszaki mentéshez a megye tűzoltói.

Szombat este Szeghalom külterületén egy személygépjármű az úttestről lesodródott és az út menti csapadékvíz-elvezető árokba borult, ahol egy fát kidöntött, amely forgalmi akadályt képezett. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd motoros láncfűrész segítségével a kidöntött fát eltávolították. Az egységek kiérkezéséig az autó vezetője kiszállt a járműből, akit a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen elláttak.

Vasárnap este a Mezőhegyes és Battonya közötti útszakaszon árokba csúszott egy személygépjármű, amely az oldalán állt meg. A balesethez a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltókat riasztották. A járművet a kiérkező tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították. A személyautóban kettő ember utazott, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A műszaki mentés idejére félpályán haladt a forgalom.

 

Fotók: Szeghalom HTP


 

Kapcsolódó képek:

Hétvégén történt Hétvégén történt