Hírek


Elismerés és előléptetések a megyei igazgatóságon
2018. február 01. 13:00
Február elsején a vezetői értekezlet keretében adott át elismeréseket a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon megbízott igazgatója, Kiss András tűzoltó ezredes.

A megbízott megyei igazgató köszöntötte a résztvevő állományt, majd Vinczéné Varga Ágnes tűzoltó alezredes, a humán szolgálat vezetője ismertette a parancsban foglaltakat.

Kiss András tűzoltó ezredes előléptette tűzoltó alezredesi rendfokozatba Uhrin Mihály tűzoltó őrnagyot, az informatikai osztály osztályvezetőjét és Egyed Lajos tűzoltó őrnagyot, a megyei főügyeleti osztály osztályvezetőjét.

Dicséretben és jutalomban részesítette a belügyi szervnél foglalkoztatási jogviszonyban eltöltött huszonöt év után Szabó Tibor tűzoltó alezredest, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kiemelt főelőadóját.

2018. február elsejei hatállyal kinevezte hivatásos szolgálati jogviszonyba, a gazdasági igazgató-helyettesi szervezet műszaki osztály állományába, segédelőadó munkakörbe, őrmester rendfokozatba Győri–Gazsó Nikolett közalkalmazottat.

A megbízott igazgató a teljes személyi állomány nevében gratulált az elismerésben részesülteknek.

 

Fotók: Baráth Ilona tű. fhdgy.


 

Kapcsolódó képek:

Elismerés és előléptetések a megyei igazgatóságon Elismerés és előléptetések a megyei igazgatóságon Elismerés és előléptetések a megyei igazgatóságon
>>> További képek a galériában <<<